Oracle
Oracle

Oracle Sigortacılık ve Bireysel Emeklilik Zirvesi 2014

Oracle'ın artık gelenekselleşen donanım katmanından iş uygulamalarına, iş zekasından güvenliğe kadar uzanan geniş çözüm yelpazesi ve yaygın iş ortağı çözüm ve hizmetlerini tanıtmak üzere gerçekleştirdiğimiz Sigorta ve Bireysel Emeklilik Zirvesi, bu yıl 13 Mart 2014 tarihinde Four Seasons Hotel Bosphorus'ta gerçekleştirilecek.

Platinum ve Gold Sponsorlarımız Intel ve KoçSistem'in katkılarıyla düzenlenen zirvemizde, bu yıl yine çok özel bir konuğu ağırlayacağız. CNN Türk Ekonomi Müdürü Sn. Emin Çapa, siz değerli katılımcılarımıza, ekonomik ve teknolojik gelişmeler konusundaki öngörülerini içeren "Niye Bizim Hamamlarda Suyun Kaldırma Kuvveti Yok?" başlıklı keyifli bir sunum yapacak.

Bu sunumu, PwC Risk, Süreç ve Teknoloji Hizmetleri'nden Sorumlu Ortağı Tumin Gültekin'in "Değişimi Fırsata Çevirmek" başlıklı sunumu takip edecek. Ardından sigorta ve emeklilik şirketlerinden çok değerli üst düzey yöneticilerimizin katılımıyla gerçekleşecek, "Sektöre Yön Verenler" panelimiz izleyecek. Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi Genel Müdürü Sn. Aydın Satıcı'nın moderatörlüğünde, panelistlerimiz Allianz Türkiye CEO'su Sn. Solmaz Altın, Fiba Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü Sn. Ömer Mert, Güneş Sigorta Genel Müdürü Serhat Süreyya Çetin, Zurich Sigorta CEO'su Sn. Yılmaz Yıldız'in engin bilgi ve deneyimlerinden faydalanma fırsatı bulacağız.

Öğleden sonra yapılacak paralel oturumlarda ise, Oracle ve iş ortaklarının yeni teknoloji ve çözümleriyle ilgili tanıtımlara katılıp, sektörde Oracle teknolojileriyle gerçekleştirilen başarılı projelerin sunumlarını izleyerek, deneyimlerin paylaşıldığı bir ortamda yeni projeler için yeni fikirler üreteceğiz. Etkinlikte büyük heyecanla paylaşacağımız başarı öykülerinin arasında Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi'nde gerçekleşen Exadata ve Veriambarı; Aksigorta'daki Kurumsal Performans Yönetimi ve ERP Uygulaması, Anadolu Sigorta'da Oracle ERP projeleri, HDI Sigorta İş Zekası ve Liberty Sigorta Hasar Yönetim Sistemi gibi müşterilerimizde gerçekleşen başarılı projeler yer alıyor.

Sigorta ve Bireysel Emeklilik şirketlerinin tüm birimlerinden katılımcıların davetli olduğu ve sadece siz değerli sigorta yönetici ve çalışanlarına yönelik hazırlanan bu zirvede sizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Saygılarımızla,
Oracle Türkiye

Not : Etkinligimize katilim ücretsizdir.

 13 Mart 2014
09:00-16:00

Google Maps
Four Seasons Bosphorus
Çırağan Caddesi, No:28
Beşiktaş / İstanbul

LCV:
Alp Canbakış
lcv@stoktours.com
0216 250 4 111
 
Konuk Konusmaci
Konuk konuşmacı:
Emin Çapa,
Gazeteci, Televizyoncu, CNN TÜRK Ekonomi Müdürü
Oracle
İş Ortağı
Müşteri Başarı Hikayesi
Program
09:00 - 09:15 Kayıt
09:15 - 09:40 Hoşgeldiniz
Filiz Doğan, Oracle Türkiye Genel Müdürü
09:40 - 09:55 Geleceğin Sigortacılığında Teknoloji
Burcu Bartın, Oracle Türkiye Sigorta Sektörü Satış Yöneticisi
09:55 - 10:45 Niye Bizim Hamamlarda Suyun Kaldırma Kuvveti Yok
Emin Çapa, CNN TÜRK Ekonomi Müdürü
10:45 - 11:00 Oracle-Intel: Modern Veri Merkezinin Yapı Taşları
Volga Şimşek, Kurumsal Teknolojiler Teknik İş Geliştirme Müdürü, Intel
11:00 - 11:15 Ara
11:15 - 11:30 Sigortacılık, Teknoloji ve Rekabet
Gökalp Bahçeli, KoçSistem Yönetilen Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı
11:30 - 12:00 Değişimi Fırsata Çevirmek
Tumin Gültekin, PwC Ortak, Risk, Süreç ve Teknoloji Hizmetleri
12:00 - 12:50 PANEL: Sektöre Yön Verenler
Moderatör:
Aydın Satıcı, Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi Müdürü
Panelist:
Solmaz Altın, Allianz CEO
Ömer Mert, Fiba Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü
Serhat Süreyya Çetin, Güneş Sigorta Genel Müdürü
Yılmaz Yıldız, Zurich Sigorta CEO
12:50 - 13:45 Öğle Yemeği
  Salon I
Salon II
Salon III
Salon IV
13:45 - 14:15 Aksigorta Kurumsal Performans Yönetimi ve ERP Uygulaması Sigortacılığın Kalbinde Dönüşüm HDI Sigorta Nar İş Zekası Uygulaması Sınava Hazır mısınız?
 
Aksigorta
Oracle Danışmanlık
Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi
HDI Sigorta
Ortam Yazılım
KoçSistem
14:15 - 14:45 Anadolu Sigorta Nakdini Oracle ile Yönetiyor Sigortacılıkta Exadata ve Veritabanı Yönetimi Vizyoneks Inovatif Hasar Yönetim Sistemi ve Ekosistem Entegrasyonu
 
Anadolu Sigorta
Natica
Gtech
Vizyoneks
Liberty Sigorta
SFS
14:45 - 15:00 Ara
15:00 - 15:30 Agito GI, Kar Odaklı Yeni Nesil Elementer Sigortacılık Insurance Telematics: Aktif Sürücü Davranışları Analiz Platformu Sigortacılığa Analitik Bakış: "InsCube" Oracle Veritabanı ile Entegre Veri Depolama Çözümleri - Müşteri başarı hikayeleri
 
Agito
Infotech
Kora
Remivac
15:30 - 16:00 Modern Poliçe Yönetimi Çözümü - Aslında nedir? Hasar Suistimali ile Mücadelede İnnovatif Yaklaşımlar Endeca ile Haberden Aksiyona BT Yatırımı Yapmak Oracle Financing ile Artık Daha Kolay
 
Fadata
Bae Systems
Oracle
Oracle Financing
16:00 Kapanış
Sponsorlarimiza tesekkur ederiz
Eğer bir kamu kurumunun/kuruluşunun çalışanı veya görevlisi iseniz, bu etkinliğe ilişkin önemli etik kurallara ilişkin bilgi için lütfen buraya tıklayınız

Hardware And Software Engineered to Work Together

Copyright 2014, Oracle and/or its affiliates.
All rights reserved.

Bize Ulaşın | Yasal Uyarılar | Gizlilik Beyanı